HTML

Ingatlaneladás közvetítők NÉLKÜL!

Ha a jutalék átok, a közvetítői szerződés Rád nézve hátrányos, vagy egyszerűen csak képesnek érzed Magad arra, hogy eladj egy ingatlant közvetítők nélkül és szükséged van egy kis segítségre, jó helyen jársz!

Friss topikok

Archívum

Miért kell hirdetni az ingatlant?

2010.06.28. 10:28 ingatlanosnelkul.hu

Ez az ingatlan eladásának a legfontosabb része!

Emlékszik a krumplisokra, akik teherautóról árusítják a portékát? Ők is reklámozzák magukat! Hangosbemondón keresztül folyamatosan azt kiabálják: KRUMPLIT VEGYENEK! Nem adnak fel hirdetést, nem vásárolnak rádiós reklámszpotot, hanem a közvetlen környezet tudtára adják, hogy náluk van krumpli, eladó! És miért hangosbemondón keresztül? Mert csak ott helyben tudják kiszolgálni a vevőket, azaz nem kell messzebbre kiabálniuk, mint ahol a teherautó van. Zseniális! A lehető legkisebb befektetéssel a legnagyobb közvetlen vevőforgalom generálása. Marketing alaptétel.

Pontosan ezt kell tenni Önnek is! A vevők tudtára kell adni, hogy van egy eladó ingatlan. Ennyi. Minél egyszerűbben, minél hatékonyabban és a hatékonyság szinten tartása mellett minél kisebb költséggel.

HÍRVERÉST KELL CSAPNI AZ INGATLANNAK!

 

Ha mi ingatlanközvetítő iroda lennénk (feltételes módban), Ön szerint hogyan találnánk vevőt az ingatlanra? Hirdetnénk. Ahhoz, hogy Ön ingatlanos nélkül adhassa el az ingatlant, úgy kell hirdetnie, ahogy mi ingatlanirodaként hirdetnénk!

Ha mi ingatlanközvetítő iroda lennénk (feltételes módban), három eladási módszert alkalmaznánk:

1. újság: újságban azért nem hirdetnénk, mert az egy hirdetésre fordított költség magas és a befektetett hirdetési összeghez képest rossz a hatékonysága, így legtöbbször nem éri meg. Gondoljon bele: az elmúlt 5 évben, ha hirdetett újságban lakást, vagy házat, volt rá vevőktől hetente legalább 5 hívása?

2. ingatlaniroda: a vevők döntő része nem közvetlenül az ingatlanirodában keres ingatlant! Az irodába betérő ügyfelek legtöbbször csak nézelődnek, tájékozódnak az adott területről, vagy eladó ingatlanuk van, amit beadnak az irodába, esetleg nyomozzák az árakat. Igazi, azaz vásárlási pozícióban lévő vevők csak a legritkább esetben mennek be.

3. internet: ahol az ingatlanosok legnagyobb részben hirdetnek, ahol az üzletek legnagyobb darabszámban köttetnek, az az internet! (az irodánál és az újságnál is sokkal kényelmesebb, az újsághoz képest sokkal több információt tartalmaz, illetve célirányosabban lehet keresni)


(A vevők legnagyobb részének elérhető az internet. Hangsúlyozom, vevőknek. Nem lakosoknak, vevőknek! Akiknek esetleg nem, azoknak keresnek a rokonai, barátai, ismerősei.)

Ha mi ingatlanközvetítő iroda lennénk (feltételes módban), annyit tennénk az általunk eladásra kínált házzal, vagy lakással, hogy feltennénk a legnépszerűbb internetes portálokra (a következő pontban átvesszük, melyek ezek) sok fényképpel, alaprajzzal, egy jól hangzó leírással és a feltöltött hirdetéseket minden héten frissítenénk!

 

Ha ezt teszi Ön is, rengeteget tud spórolni!


Ha ingatlanos nélkül akarja eladni az ingatlant, hirdetni kell! Hirdetni, hirdetni és hirdetni! Folyamatosan!

 

www.ingatlanosnelkul.hu

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ingatlanosnelkul.blog.hu/api/trackback/id/tr542115392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása